At The Villa Group

Unique, sexy, beautiful, sophisticated.


Slechts enkele termen die de unieke evenementen van At The Villa Group beschrijven. Dit high class house event reist al jaren van unieke locatie naar unieke locatie: denk aan grotten, kastelen, geheime tuinen, strandclubs, casino’s en meer. Vele inmiddels nationaal en internationaal bekende dj’s en artiesten als 2Dirty , Lucas & Steve, Deepend, Roul And Doors (Roulsen) en  Nothing But Funk  zijn hun professionele carrière begonnen bij deze evenementen.

At The Villa Group vormt ook het startpunt van ons bedrijf. Na enkele jaren succesvolle evenementen georganiseerd te hebben, stond de ‘At The Villa’-sound voor een bepaalde toegankelijke vorm van vrouwvriendelijke, toegankelijke housemuziek. Het aantal boekingsaanvragen rondom de vaste artiesten als 2Dirty, Cher, Nothing But Funk en Shurakano  steeg et voilà: Thunder Agency was geboren.

Beheer jij een club, discotheek, festival of poppodium en heb jij behoefte aan een onderscheidend concept op jouw locatie? Neem dan contact met ons op! Onze concepten zijn los te boeken als incidentele avond voor jouw locatie, maar we ontwikkelen ook concepten op maat die uniek zijn voor jouw locatie en die daarnaast ook voor jou door ons in de markt worden gezet.

At The Villa Group

Genres

House, Deephouse, Techhouse

Socials