Latin Lovers wordt ook wel het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland genoemd. Bepalende doelgroep van dit zomerse concept zijn de vrouwelijke bezoekers, die altijd met meer dan 70% aanwezig zijn op dit event. Tropische decoratie in de vorm van palmbomen, felle vlinders, een dj booth gemaakt van bamboe, een entree met live entertainment, danseressen in Braziliaanse stijl, live artiesten zoals percussionisten, het komt allemaal aan bod bij Latin Lovers. In de club zoals in Club Vie Rotterdam, Winkel van Sinkel Utrecht en AIR Amsterdam. Poppodia zoals Patronaat Haarlem, 013 Tilburg en De Effenaar Eindhoven. Strandfeesten bij Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal en Beachclub Royal Hoek van Holland, of op een festival zoals bij Ultrasonic Festival, Dreamfields en Dance Valley. Latin Lovers heeft een indrukwekkende lijst opgebouwd in de afgelopen tien jaar.

Unique, beautiful, sexy and sophisticated

De sleutelwoorden die de events van At The Villa Group meer dan typeren. Een concept dat begon als “ At The Villa “ in 2009 in een luxueuze villa in de heuvels achter Maastricht is afgelopen jaren internationaal uitgebreid met diverse concepten naar exclusieve kastelen, grotten, theaters en landhuizen. Vandaag de dag is At The Villa Group niet meer weg te denken uit het uitgaansleven in de Euregio. Naast de entourage en een breed aanbod van entertainment staat At The Villa Group garant voor diversificatie en kwaliteit. De minimale leeftijd van 21 jaar en de opgelegde dresscode (chique & sexy) maakt de events van At The Villa Group exclusief…

Become a part of the At The Villa Group Family!

Bezoek de website

Vanaf nu te boeken voor festivals en evenementen: een dagvullende hosting door Disco Tropicana! Stuur jouw bezoeker op vakantie naar de tropen onder het genot van de lekkerste disco, groovy house, funky pop, zomerse urban en classics. van Earth Wind & Fire tot Bruno Mars, van Armand Van Helden tot Kurtis Blow, van Sylvester tot Calvin Harris: if it has groove, it will make you move!Disco Tropicana vormt hiermee de perfecte aanvulling op een house, disco, dance of juist urban programmering: herkenbaar, eclectisch, vrolijk en dansbaar.We dompelen jouw area om naar een tropische bar uit de jaren ’80: heel veel palmbomen en heel veel discoballen! De muziek wordt verzorgd door een team van ervaren funky DJ’s, geselecteerd door DJ Nothing But Funk.

Bezoek de Website