Jouw partner voor boekingen in Nederland en België!


De nacht is onze passie en elektronische muziek in het bijzonder. Met zo’n 20 jaar gecombineerde ervaring zijn we betrokken geweest bij de programmering van vele discotheken, clubs, festivals en evenementen. We zaten aan alle kanten van de tafel: als organisator, boeker, artiest, promotor en bezoeker. We zagen artiesten en DJ’s van dichtbij doorbreken tot wereldsterren. We zagen muziekstijlen komen en gaan. We boekten artiesten in alle elektronische genres: van house tot hiphop, van pop tot techno, van hardstyle tot EDM en meer. We leerden werken met wispelturige, snel veranderende doelgroepen.

Van dancings tot megafestivals. Van offline tot internet. Van platenzaak tot Spotify. Wij hebben alle ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt.

Dit alles zorgt ervoor dat wij een unieke brok ervaring hebben opgedaan die wij graag inzetten voor jouw evenement of locatie. Want in een markt die steeds sneller verandert, loop jij het liefst voorop.

Boekingen en marketing voor evenementen, poppodia en clubs

Ben jij een incidenteel organisator of juist professioneel actief in de evenementenbranche? Het maakt ons niet uit. We bieden professionele ondersteuning bij boekingen en marketing voor jouw evenement, festival, poppodium, club of discotheek.

Misschien zoek je alleen hulp bij het boeken van een artiest? Dat kan. Misschien heb je behoefte aan een frisse blik op jouw evenement of organisatie? Ook dan kun je ons bellen. Onze diensten gaan dan ook verder dan enkel het boeken van DJ’s en artiesten: indien gewenst nemen wij je hele concept onder handen, bedenken wij een nieuwe uitstraling en organiseren we de online marketing via ons marketingbroertje REACTIVATORS.