Programmeringen

Al jaren is Thunder Agency betrokken bij het bedenken, uitwerken en boeken van onderscheidende artiesten line-ups. Hierbij acteren wij als de rechterhand van evenementenlocaties en organisatoren en helpen wij met het hele boekingsproces en de agendabewaking. Onze specialiteit ligt binnen dance, pop en hiphop – zeg maar de muziek die geluisterd wordt door jongeren en jongvolwassenen tussen 16 en 35 jaar. Wil jij weten wat Thunder Agency voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Programmeringen voor poppodia en discotheken

Thunder Agency ondersteunt poppodia, clubs en discotheken met het beheren van hun dance-agenda en/of evenementenkalender. We boeken talentvolle en gevestigde artiesten, ontwikkelen onderscheidende uitgaansconcepten en halen sterke hostingpartners naar binnen, zodat er een programmering ontstaat die op korte termijn resultaat biedt, maar ook in lijn is met de langetermijnvisie van de locatie. Indien gewenst zetten wij de volledige programmering in de markt via onze marketingtak REACTIVATORS.

Programmeringen voor festivals

Zoek jij als festivalorganisator professionele ondersteuning bij het programmeren van jouw line-ups en stages? Wij nemen de volledige programmering voor jou uit handen en onderhouden het contact met boekingskantoren, managementbureaus en hostingpartijen. Van het uitvragen van artiesten tot de uiteindelijke advancing. Hierbij houden we een scherp oog op de begroting, onderhandelen we waar het kan en adviseren we jou welke artiesten het beste bij jouw evenement passen. Dankzij ons uitgebreide netwerk in de boekingswereld, onze voelsprieten in de muziekwereld en onze kennis uit het verleden, vind je in Thunder Agency een samenwerkingspartner voor lange termijn.

Programmeringen voor incidentele evenementen

Thunder Agency is ook betrokken bij het boeken van artiesten voor incidentele evenementen, zoals bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, studentenfeesten, buurtfeesten en meer. Organiseer jij een dergelijk evenement en wil jij artiesten boeken? Heb je behoefte aan één aanspreekpunt en een samenwerkingspartner? Neem contact met ons op voor meer informatie.