Groove Safari

Groove Safari Boeken?

Er zijn weinig DJ’s die zo goed een ruimte aanvoelen als Groove Safari. Al jaren is hij misschien wel het best bewaarde DJ-geheim van Zuid-Nederland. Moeiteloos draait hij tientallen optredens per maand aan elkaar en stond hij op podia naast grote dj’s als Hardwell, Avicii, Don Diablo, maar ook bekende pop of disco-artiesten.

Ben jij op zoek naar een toegankelijke DJ met een volwassen geluid? Dan staat Groove Safari klaar voor jou.

Groove Safari kan zich als een kameleon kan aanpassen aan zijn omgeving. Hij wisselt zonder moeite genres af. Van disco tot het diepere werk, van house tot classics. Op zo’n manier gebracht, dat het nooit geforceerd voelt. Hij is daarmee de enige DJ die we kennen die werkelijk op IEDER feest uit de verf komt. Nooit fout, altijd classy.

Moeiteloos draait hij op grote stages bij festivals als Solar Weekend, Castle Of Love of Op Dreef, om daarna later op de avond een bedrijfsevent, netwerkborrel of danscafé helemaal op zijn kop te zetten.

Naast zo’n 150 keer optredens per jaar, is Groove Safari ook regelmatig in de studio te vinden. Nu, met een nieuwe reeks edits, bootlegs, en originele tracks, is Groove Safari klaar om zijn geluid aan de rest van de wereld te laten horen.

Ga je mee op safari?

Interesse? Neem contact met ons op!

Groove Safari

Genres

House, Disco, Cross-Over

Socials