Rowen Reecks

Rowen Reecks Boeken?

Niet iedere opkomende producer scoort meteen een hit in Engeland. Rowen Reecks flikte het afgelopen zomer met zijn eerste release op Ministry Of Sound. Het is een teken aan de wand: Rowen Reecks is hard op weg om één van de nieuwe grote namen te worden. Naast releases bij labels als Spinnin’ Records, Musical Freedom, Warner Music en meer, staat hij bekend om zijn unieke housesets.

Zijn hoogtepunten zijn onder andere het catchy ‘Someone’ met meer dan 3 miljoen streams en  ‘I Wanna Sex You Up’ met meer dan 1 miljoen streams. Andere grote hits in het arsenaal zijn de krachtige bass-driven tracks als ‘These Sounds’ en ‘Love No More’ die in de dagelijkse playlist van KISS FM Dance zijn geplaatst.

Bovenop zijn studio-skills, heeft Rowen getoerd in o.a. Chicago waar hij de mainstage van SAMF Festival heeft bereikt, opwarmde voor Zeds Dead en Deadmau5 in de Concord Music Hall een show draaide in het voorprogramma van Borgeous in de MID. De lijst met shows is verder uitgebreid met sets op Essential Festival, OMG Festival en Castle of Love.

Interesse? Neem contact met ons op!

 

 

Rowen Reecks

Genres

House

Socials