Shurakano

Shurakano Boeken?

MC Shurakano is een van de meest gehoorde stemmen op de internationale festivalpodia – vaak zonder dat de bezoeker het doorheeft. Zijn wereldberoemde countdown acapella van Syndicate of L.A.W’s beroemde hit ‘Right on Time’ is een van de meest gesampelde acapella’s in de EDM-scene. Zo gebruikte Hardwell de sample in zijn single ‘Countdown’.

Op zoek naar een goede house MC of host? Boek Shurakano!

Als Master Of Ceremony treedt hij jaar in, jaar uit, op bij Tomorrowland en daarnaast heeft hij een indrukwekkend CV met optredens op onder andere Summerfestival, Daydream, 7th Sunday, Werchter Camp, Les Ardentes, So ‘Whappy, Sunrise Festival, Groove Garden, Hype’ O ‘Dream, Summer Music Festival, Pemkes Festival en The Ark Cruise.

In het verleden brak hij door met bekende vocals op hits van Junior Jack en Kid Crème en speelde zodoende op bij Defected In The House Parties, Miami Massive op Nikki Beach, WMC Sunset Yacht Parties op The South Beach Lady, The Ark Cruise en At The Villa Group Parties, om er maar een paar te noemen. Als resident-MC van Club Versuz in Hasselt staat hij naast bekende namen als Bob Sinclar, Oliver Heldens, en Belgische club-iconen als Dave Lambert, Ken Colt, Peter Luts, Delafino en meer.

Interesse? Neem contact met ons op!

Shurakano

Genres

MC, House Music, Deep House, Tech House, EDM

Socials