Yoshua

YOSHUA BOEKEN?

Talent herken je meteen en ervaring komt met de jaren. Combineer die twee zaken en je bent ijzersterk. YOSHUA a.k.a Jochem is niet voor niets al meer dan 20 jaar een bekend gezicht in de DJ-scene in België en Zuid Nederland.

Van warm-up tot prime-time: YOSHUA is je man!

Zijn CV is uitgebreid en indrukwekkend. Hij startte begin 2000 als resident-DJ van de legendarische club Nightlive in Maastricht om van daaruit steeds verder te groeien. Zo werd hij regelmatig geboekt in legendarische clubs als Barocco en La Rocca. Als huis-DJ van Bozzini warmde hij op voor Eric Prydz, Erick Morillo, Fedde Le Grand en HouseQuake. Onder de naam ‘Jochem’ draait hij nog altijd de bekendste house en retro classics op feesten zoals Atmoz en Reunion.

Als onderdeel van het DJ-duo 2Dirty speelde hij meerdere malen op Tomorrowland, Solar Weekend en Extrema Outdoor, maar het zijn de deep house, house en tech house sets onder zijn alter ego YOSHUA waar wij het op dit moment over hebben. Er zijn weinig DJ’s die uit de voeten kunnen met ieder moment van de avond: van warm-up tot prime time, van closing tot after. YOSHUA is er één van. Met een platenkoffer gevuld met de lekkerste deep house, tech house en house tracks weet hij iedere avond de juiste draai te geven.

Interesse? Neem contact met ons op!

Yoshua

Genres

House, Deep House, Tech House, Nu Disco, Classics

Socials