Reunion

De lekkerste classics uit 25 jaar housegeschiedenis.


“Everybody’s talking about the good old days”

1990 tot 2010: dit waren de gouden jaren van de discotheken en clubs. Duizenden feestgangers dompelden zich ieder weekend tot in de vroege uurtjes onder in het feestgedruis dat clubs te bieden hadden. Legendarische Belgische discotheken als Atmoz,

Boccaccio, La Rocca, Carat en Illusion genoten wereldwijde bekendheid, maar ook Nederlandse zaken als De Danssalon, Mondial, Peppermill en Bozzini deden een duit in het dance-zakje. In deze discotheken hoorde je muziek die je nergens anders hoorde.

Helaas komt aan al het goede een eind. Door uiteenlopende redenen, waaronder de opkomst van het internet en vele buitenfestivals, maar ook de verharde opstelling van de overheid tegen de uitwassen van nachtindustrie, is de discothekenbranche op sterven na dood. Maar het publiek? Dat verlangt terug naar die goede, oude tijd.

REUNION keert terug naar die gouden dagen. Muziek van toen. Dj’s van toen. Tijdens evenementen die steevast uitverkocht zijn nemen wij je mee op reis door de tijd, langs de legendarische muziek en discotheken van de jaren ’90 tot nu.

REUNION is één van de concepten die we binnen Thunder Agency volledig hebben vormgegeven: van thema en tot artwork en van het boeken van artiesten tot online marketing en adverteren.

Beheer jij een club, discotheek, festival of poppodium en heb jij behoefte aan een onderscheidend concept op jouw locatie? Neem dan contact met ons op! Onze concepten zijn los te boeken als incidentele avond voor jouw locatie, maar we ontwikkelen ook concepten op maat die uniek voor jouw locatie zijn en die daarnaast ook voor jou door ons in de markt worden gezet.

Reunion

Genres

House, Techno

Socials