Bedrijfsevenementen

Organiseer jij een bedrijfsevenement of personeelsfeest?


Wij helpen je met het boeken van artiesten of het opzetten van een uniek concept.

Het bedrijfsevenement is een van de hoogtepunten van het jaar binnen jullie onderneming. Eventjes mogen de stropdassen los en de handjes in de lucht.

Maar waar begin je bij het organiseren van een dergelijk event? 

Wij kunnen daarbij helpen. Thunder Agency heeft jarenlange ervaring met het opzetten van events voor verschillende doelgroepen. Zo hebben wij bijvoorbeeld geholpen met de programmering van het personeelsfeest voor het ziekenhuis in Roermond. In verschillende zalen traden diverse artiesten op: van een feestzaal met o.a. Snollebollekes en La Fuente op de line-up, tot een 90’s zaal en een jazz-café.

We hebben ervaring met het boeken van internationale artiesten en alles wat hierbij komt kijken. Indien gewenst brengen we voor jou een financieel bod uit op je favoriete internationale artiest en regelen wij zelfs vluchten, transfers en hotels.

Een op maat geschreven concept voor jouw event

Wil jij écht opvallen met jouw event? Laat ons dan een concept uitwerken. We bedenken samen een uniek thema-feest met festivalbeleving. Daarnaast bieden we complete – direct te boeken – concepten aan inclusief decoratie, licht, geluid en artiesten. Een van onze hardlopers is Disco Tropicana – leuk voor jong en ouder.

Interesse? Neem contact met ons op!