Festivals

Hulp nodig bij het boeken van artiesten voor jouw festival?


Een festival organiseren is hard werken. Je hebt al genoeg aan je hoofd. Wij zetten graag ons netwerk en onze kennis voor jou in. Zo denken wij na over een gevarieerde line-up met een gezonde mix tussen headliners, bekende concepten en opkomende talenten. We houden rekening met de wensen van jouw doelgroep.

We bemiddelen bij het boeken van artiesten en helpen jou door het hele proces: van aanvraag tot afhandeling. Ook hebben we ruime ervaring met het boeken van internationale artiesten en alles wat hierbij komt kijken. Indien gewenst brengen we voor jou een financieel bod uit op je favoriete internationale artiest en regelen wij zelfs vluchten, transfers en hotels.

Onze hulp voor festivals gaat verder dan dat. Indien gewenst stroomlijnen wij ook het gehele proces rondom online marketing. We houden contact met toeleveranciers en zorgen ervoor dat jouw evenement online in de markt wordt gezet: van content tot adverteren. Dit doen we via ons marketingbroertje REACTIVATORS.

Een van onze vaste klanten is Op Dreef Festival in Roermond. We helpen dit meerdaagse festival met het boeken van dj’s en artiesten en onderhouden het contact met alle boekingskantoren, managementbureaus en hostingpartijen. Zo kan de organisatie achter Op Dreef Festival zich focussen op hun doel: het beste evenement organiseren en tegelijk uitgroeien tot een creatief festival met tenminste 10.000 bezoekers per dag.