Poppodia

Hulp nodig bij de nachtprogrammering van jouw poppodium?


Veel bekende regionale poppodia zijn zich ervan bewust dat elektronische muziek (house, techno en hiphop in het bijzonder) een plek verdienen in hun programmering. Ook zorgen deze avonden voor een dusdanige omzet dat minder toegankelijke muziekstijlen en kunstprojecten ondersteund en geprogrammeerd kunnen worden. Toch is het in de praktijk vaak zo dat deze podia een pop-, rock- of indie-achtergrond hebben.

Aan de andere kant kent de dance-scene een grote verschuiving. Met het verdwijnen van discotheken, moeten DJ-talenten en artiesten ervaring opdoen bij poppodia. Poppodia worden dus de nieuwe discotheken, maar waar moet je beginnen als dance niet in je DNA zit?

We hebben ruime ervaring met het boeken van artiesten en het ontwikkelen van concepten voor poppodia en cultuurhuizen. Indien gewenst zetten we deze evenementen of zelfs de volledige programmering in de markt via online marketing en advertenties.

Voor poppodium ECI cultuurfabriek in Roermond ontwikkelen wij een geheel nieuwe nachtprogrammering onder de noemer ‘ECI nachtfabriek’. In deze programmering is ook ruimte voor minder gebruikelijke stijlen als drum & bass, disco en hardstyle. Talent uit de regio wordt hierbij niet vergeten.

Ben jij werkzaam bij een poppodium en weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem contact met ons op voor een afspraak.