Verenigingsfeesten

Hulp nodig bij het boeken van een artiest?


Of je nu een bedrijfsevenement, personeelsfeest, verenigingsfeest, carnavalsfeest, schuttersfeest, jongerenavond of kermis organiseert: wij helpen jou met het boeken van (bekende) artiesten, dj’s of rappers voor jouw evenement.

Organiseer je een jongerenavond maar weet je niet welke artiest, dj of rapper je moet boeken? Neem dan contact met ons op. Wil je een (inter)nationaal bekende artiest boeken? Neem dan contact met ons op.

Met Thunder Agency haal je een gevestigde boeker in huis die voor jou aan de slag gaat. Mede dankzij ons netwerk in de (inter)nationale muziekscene weten we wat er speelt en waar we moeten zijn. We nemen alle boekingswerkzaamheden voor je uit handen en halen het onderste uit de kan voor jouw evenement: de beste artiesten tegen de beste prijs.

We bemiddelen bij het boeken van artiesten en helpen jou door het hele proces: van aanvraag tot afhandeling. Ook hebben we ruime ervaring met het boeken van internationale artiesten en alles wat hierbij komt kijken. Indien gewenst brengen we voor jou een financieel bod uit op je favoriete internationale artiest of dj en regelen wij zelfs vluchten, transfers en hotels.

Zo helpen we Jonkheid Reijmerstok al jaren met de Night Of House: een jongerenavond tijdens de Kermis van Reijmerstok.