We’ve got news! Samenwerking poppodium VOLT in Sittard

Sinds het najaar van 2022 verzorgen wij, Thunder Agency, het dance-programma voor poppodium VOLT in Sittard. Een mooie opdracht, waar we erg enthousiast van worden! Wat deze samenwerking inhoudt? Wij verzorgen de volledige nachtprogrammering (oftewel uitgaansavonden) van poppodium VOLT. Oftewel wij zijn de contactpersoon voor externe dance & urban organisaties, bewaken de agenda en organiseren te gekke avonden voor het poppodium.

Waarom we samenwerken?

Zoals je misschien weet, hebben poppodia doorgaans een stevig DNA in pop-, rock- en alternatieve muziek. Dance daarentegen, zit meestal minder in hun DNA. Toch is dit juist wat een nieuwe generatie (potentiële) ‘jonge bezoekers’ steeds meer verwachten. Daarnaast hebben de poppodia vaak geen netwerk in de nachtscene en is het daardoor soms lastig om externe aanvragen op waarde te schatten.

Daar komt Thunder Agency in het verhaal kijken. Al meer dan 15 jaar hebben wij een netwerk opgebouwd in de uitgaansscene. Een netwerk bestaande uit organisaties, artiesten en management- en boekingskantoren. Daardoor weten wij welke trends ertoe doen en kunnen wij locaties en organisaties volledig ontzorgen op het gebied van dance.

Samen met poppodium VOLT in Sittard creëren we dankzij de samenwerking een betere balans tussen dance- en live-avonden op hun locatie. Zo kan het poppodium zich focussen op hun expertise en verzorgen wij alles op het gebied van dance. Een klassieke win-win situatie.

Geen interne programmeur nodig

Halverwege 2022 is de samenwerking tussen poppodium VOLT in Sittard en Thunder Agency ontstaan. Momenteel nemen we de werkzaamheden over van de interne programmamakers. En vanaf 2023 gaan we knallen door de volledige agenda te beheren.

Waarom de samenwerking tussen poppodia en Thunder Agency zo goed werkt? Eén van de voordelen is dat je als poppodium geen vacature hoeft uit te zetten voor het vinden van een interne danceprogrammeur. Iemand met de juiste kennis en het juiste netwerk vinden is niet eenvoudig, zeker in deze tijden. Dankzij een flexibele samenwerking met Thunder Agency hoef jij je hier helemaal niet mee bezig te houden. Je kan ons namelijk eenvoudig inhuren voor het aantal uren dat jij iemand nodig hebt. Op deze manier profiteer jij flexibel van onze kennis en ervaring in de scene.

Naast dit mooie nieuws, zetten we komende maanden ook de samenwerking met poppodium ECI cultuurfabriek in Roermond voort. Net als voor Volt verzorgen we voor dit poppodium de danceprogrammering. Oftewel we beheren de agenda, onderhouden contacten met externe organisatoren en we boeken onderscheidende artiesten die binnen de visie van ECI cultuurfabriek passen.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Van conceptontwikkeling, nightlife advies tot het programmeren van events: we’ve got you covered.